Workshop: Prissetting og økonomi // Bergen 18. mars

Hva er egentlig tiden din verdt?

«Hvor mye kan jeg ta for …..?»
«Hvor mye er dette egentlig verdt?»
«SÅ mye kan jeg jo ikke ta!»
«Hvordan kan jeg tjene mer?»
«Hvorfor sitter jeg ikke igjen med mer penger?»

Når du vet hva du trenger å tjene, vil du stå sterkere i din egen merkevare. Du vil bli tryggere på deg selv, og også tryggere i møte med kunder. Og kanskje det ikke vil kjennes så skummelt å sette en pris lenger.

I løpet av de siste årene har jeg holdt kurs og workshops for grupper og enkeltpersoner. De aller fleste har stilt de samme spørsmålene, og hatt de samme frustrasjonene; de tjener ikke nok, og skulle gjerne hatt mer kontroll når priser skal settes.

Det er denne kontrollen jeg vil du skal føle på. De som tidligere har deltatt på kurs hos meg beskriver meg ofte som tøff, og som en no-bullshit-person. Men jeg bryr meg også stort om deg, og om faget vårt. Det er mange virkelig gode fotografer som feiler på veien fordi de ikke vet nok om hva de egentlig trenger å tjene. Det vil jeg bidra til å gjøre noe med.

Hva skal vi igjennom?

Kurset vil tilrettelegges til den enkelte. Det er begrenset opp til 10 deltakere for å kunne gi god oppfølging før og under kurset.

I forkant vil du få et spørreskjema fra meg, slik at jeg kan kartlegge hvor du er akkurat nå.

Vi kommer ikke til å ligge på latsiden. Det blir en fullspekket dag fra 9-16, og vi skal blant annet igjennom:

– Hvor vil du være økonomisk?
– Hva er din verdi?
– Budsjettering – hva må med?
– Utvikle rutine for prissetting som er riktig for deg

Målet er at du skal gå ut døra med en forståelse av HVA du må selge tjenestene og produktene dine for, og HVORFOR

Mer informasjon

QUESTION

ANSWER

Hvor holdes kurset?

Kurset holdes i Bergen hos fotograf Pia Rothmann, 5300 Kleppestø

Hva koster kurset?

Kurset koster 2.900,-.

Hvis du også vil delta på kurs i lyssetting på samme sted den 19. mars, koster begge kursene totalt 5.000,-. Velg kurs i nedtrekksmenyen i påmeldingsskjemaet under.

Kursavgiften faktureres ved påmelding, og plassen holdes ikke av før kursavgiften er betalt. Det gis ikke refusjon på kursavgiften ved avbestilling senere enn 14 dager før kursstart, eller ved manglende oppmøte.

Hva må jeg ha med meg?

Ta med deg blyanter og viskelær, og en notatbok. Jeg liker å arbeide manuelt :)

2
of
8

TID

DATO og TIDSPUNKT:
19. mars 9-16

STED

STED:
Studioet til fotograf Pia Rothmann
Kleppestø, Bergen

PRIS

PRIS:
2.900,-

18. og 19. mars gjennomfører jeg to workshops i Bergen: 

18. mars: Prissetting og økonomi – hva er tiden din verdt?
19. mars: Lysteori og lyssetting i studio

 

Begge workshoppene finner sted i studioet til Pia Rothmann i Bergen (Kleppestø).

LES OM LYSTEORI OG LYSSETTING I STUDIO HER