Hvordan fungerer det her, egentlig?

Jeg ønsker å fortelle en historie om mennesker og båndet mellom mennesker som står hverandre nær. Denne historien fortelles ikke av de rette skoene, eller den største brudebuketten. Den fortelles ikke av den dyreste brudekjolen, eller de største middagene. Denne historien fortelles av blikk. Berøring. Nærhet. Den fortelles gjennom tryggheten to mennesker som elsker hverandre utstråler når de får være sammen.

De beste bryllupene jeg fotograferer er bryllupene hvor menneskene står i sentrum. Jeg reiser gjerne, så nøl ikke med å ta kontakt for å snakke om detaljene rundt dette.

Som med alt annet på bryllupsdagen, skal også fotografen passe inn. Dere må velge en fotograf dere liker stilen til.  Dere må velge en fotograf som dere synes er et ålreit menneske. Derfor vil jeg gjerne snakke litt med dere før dere booker meg. Mest for at dere skal være trygge på meg, men også litt fordi jeg gjerne vil være trygg på dere også.

FIRE STEG MOT Å BOOKE FOTOGRAF

1. ER JEG DEN RETTE?

Les litt om meg. Se i galleriet, og se bilder fra hele bryllupsdager i bloggen. Liker dere bildestilen? Får dere en god følelse av det dere ser?

1. TA KONTAKT

Send en mail, så tar vi en prat! Hvis datoen deres er ledig, tar vi en kaffe. Bor dere litt langt unna? Da tar vi en prat på telefonen.

3. BOOKING

Bookingen blir bekreftet når kontakten er signert av oss alle.

4. VEIEN VIDERE

Vi holder kontakten frem til bryllupsdagen. Etter bryllupet redigerer jeg fotografiene, sender dere et galleri, også kan vi snakke litt om album og bilder til veggen.

PRISER

HELE DAGEN +

14 timer

14 timer sammenhengende fotografering • album (25x25/20x30) • digitale kopier (kan printes)

kr 33.000,-

HELE DAGEN

12 timer

12 timer sammenhengende fotografering • digitale kopier som egner seg til print

kr 28.900,-

HALVE DAGEN

6 timer

6 timer sammenhengende fotografering • digitale kopier som egner seg til print

kr 22.900,-

VIELSE + PORTRETT

3 timer

3 timer sammenhengende fotografering • digitale kopier som egner seg til print

kr 16.900,-

ALBUM fra kr 6.000,-