BRYLLUP

fra 16.000-,
LES MER HER

NYFØDT

kr 1.600,-

GRAVID

kr 1.200,-

KONFIRMANT

kr 1.200,-

BABY, BARN OG SØSKEN

kr 1.200,-

FAMILIE

kr 1.200,-

FØDSEL

FRA kr 12.000,-

BEDRIFT

TA KONTAKT FOR PRIS

OFTE STILTE SPØRSMÅL

SPØRSMÅL

SVAR

Hva er inkludert i fotograferingen?

Planlegging, fotografering og bestillingstime er inkludert i fotograferingen.

Album, forstørrelser, innramminger og andre produkter bestiller dere etter dere har sett bildegalleriet deres.

Er det filer inkludert i fotograferingen?

Nei. Med mindre du tenker på å booke en bryllupsfotografering.

Forstørrelser, innramminger, album og annet bestiller du i etterkant av fotograferingen, og jeg hjelper dere på veien mot ferdig produkt. I studioet kan dere se eksempler på album, innramminger og annet moro. Bestillingen legger du inn når du får galleriet, eller du kan vente noen måneder. Du har mulighet til å spre kostnadene ut over tid, om du ønsker dette. Fotografiet er for meg et håndverk jeg er stolt av, ikke et masseprodusert medium som blir liggende på en harddisk og glemt.

Hvor lang tid tar det før bildene våre er ferdige?

Det er vanskelig å svare på. Jeg arbeider alene i min bedrift, og i noen perioder har jeg mer å gjøre enn i andre perioder. Det kan derfor ta alt fra 1-6 uker før galleriet er ferdig, og dere kan komme tilbake på bestillingstime. Men, hvis du har det travelt, så sier du bare ifra, så finner vi en løsning!

Kan du ramme inn bilder?

Ja! Jeg fører et bredt utvalg av kvalitetsrammer. Alle utførelsene kan bestilles på standardmål, og de kan også bestilles på spesialmål. Om du trenger å bytte ramme på gamle bilder, kan jeg også hjelpe deg med dette.

Hvor mye er det vanlig å betale?

Det varierer veldig hva hver kunde ønsker seg etter fotograferingen. Noen kjøper flere album og større collage til vegg. Andre ønsker seg et fotografi innrammet, og venter litt med å kjøpe mer. Ta kontakt med meg, så kan vi snakke sammen om hva du ønsker deg.

2
of
8