si hei!
- i mangel av brevdue -

Ta kontakt

Jeg liker å bli kjent med nye mennesker. Det er kanskje en av grunnene til at jeg elsker å fotografere nettopp mennesker. Jeg er en premiert portrett- og bryllupsfotograf som fotograferer bryllup i hele landet, og jeg blir gjerne med til utlandet også.

Ærlighet setter jeg høyt. Og om det er en fotograf som gir vekk digitale kopier til en billig penge, er jeg nok dessverre ikke deres fotograf.

Portrettfotograferinger, konfirmanter og lignende gjør jeg fortrinnsvis i Hedmark-området. Fra tid til annen er jeg i Østfold/Akershus/Oslo, og fotograferer gjerne familier, konfirmanter og barn utendørs, eller hjemme hos deg. I Elverum lager jeg i disse dager eget portrettstudio, og dere er mer enn velkomne innom på en kopp te og en prat når jeg er ferdig.

For å bestille tid hos meg, eller bare spørre meg ut om det du måtte lure på, må du gjerne plukke opp telefonen og ringe meg på:

971 36 678.

Hvis jeg ikke tar telefonen, er jeg sannsynligvis opptatt med en kunde. Da setter jeg pris på at du legger igjen en beskjed, eller sender en sms, og forteller hva jeg kan hjelpe deg med.

Kontaktskjemaet er også en fin måte å ta kontakt på. Det ligger rett til høyre her.

Brevdue har jeg dessverre ikke, og røyksignaltydingen min er litt rusten.

Du kan også ta turen innom Facebooksiden min. Der kan du, i tillegg til å sende meg en melding, bli bedre kjent med meg og hva jeg gjør.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!


Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Sted (obligatorisk)

Henvendelsen gjelder (obligatorisk)

Er det annet du vil fortelle meg?

nff_logo2005