Det du trenger for å lykkes
- er ikke alltid materielle goder -

Å drive egen bedrift er krevende. Krevende, altoppslukende, spennende, frustrerende, gledesfylt, kick ass, galskap. I løpet av en uke kan man vandre fra de høyeste fjelltopper med klokketro på at dette skal lykkes, til å havne i bunnen av et krater hvor lysstrålene ikke treffer bunnen fordi det er for langt ned. Hva skal til for å lykkes på reisen?

For å komme meg helskinnet igjennom reisen fra fjelltopp, via krater, til neste fjelltopp har jeg fått erfare viktigheten av støtte på hjemmebane. Jeg har tidligere arbeidet alene med meg og mitt. Jeg har selv bearbeidet mine opp- og nedturer uten å ha noen å henvende meg til.

Det. Var. Tøft.

Så tøft at jeg på et tidspunkt måtte velge: å være eller ikke være. Det ble stadig tyngre å starte stigningen fra krater til fjelltopp. Jeg lurte flere ganger på om jeg kanskje måtte forsones med tanken om at jeg ikke kom til å lykkes. At jeg måtte bevege meg inn i en 8-16-jobb og starte et rutineliv.

Jeg er ikke skapt for rutineliv.

I dag har jeg større tro på at jeg kommer til å lykkes enn noen gang. Å drive bedriften er stadig like vanskelig, altoppslukende, spennende, kick ass. Den krever like mye av meg både kreativt og administrativt. Forskjellen er at jeg i dag deler jeg livet med noen som er genuint interessert i at jeg skal gjøre det bra.

Og det er det det handler om: du må ha noen på hjemmebane eller i umiddelbar omgangskrets som du kan stole helt og fullt på. En som stiller opp for deg og som til enhver tid ønsker deg det beste her i livet.

Du trenger ikke noen som er kritiske til ditt ett og alt. Du trenger noen som støtter deg i ett og alt, og som har en skulder du kan gråte på dersom det skulle gå galt på ett eller flere områder.

Du trenger en du kan glede deg til å fortelle om nye erfaringer, en som er geniunt interessert i hva du gjør.

Du trenger en som styrker selvtilliten din, og som gir deg støtte og omsorg, og kanskje en kopp te når momstrollet truer med å trampe inn i stua.

Du trenger å vite at du har en som vil ditt aller beste. Alltid.

Legg igjen en kommentar