Sølvmedalje til portrett
12 jan, 2016

2015 startet fantastisk da jeg ble premiert for to portretter av barn i Landskonkurransen for Profesjonelle Fotografer arrangert av Norges Fotografforbund.

Like fantastisk ble 2015 avsluttet, da jeg fikk 94 av 100 poeng for nok et barneportrett i en konkurranse arrangert av Østfold Fotograflaug, et lokalt laug tilknyttet Norges Fotografforbund. Fotografiet ble anerkjent som det beste fotografiet i konkurransen, ble tildelt sølvmedalje og vant Infografikkprisen for beste fotografi.

Det er en magisk følelse å få oppleve at flere år med hardt arbeid har brakt meg til et nivå der fotografiene mine blir premiert av profesjonelle juryer.

Jeg er føler meg takknemlig, glad, grenseløst overveldet, og klar for å gripe 2016 ved hornene.

"Solitude". Premiert portrett . Sølvmedalje.

«Solitude». Premiert portrett . Sølvmedalje.

Legg igjen en kommentar