For en liten uke siden fikk jeg enda et par bryllupsfotografier premiert i en konkurranse for profesjonelle fotografer i Norge. Ekstra fantastisk var det å få et fotografi fotografert i Stor-Elvdal premiert.

Å fotografere disse to var spesielt for meg fordi de skulle gifte seg i mine hjemtrakter. Fra jeg var 7 til jeg skulle begynne på videregående skole bodde jeg på Atna i Stor-Elvdal kommune. Midt i Østerdalen er tid og avstand et relativt begrep. Derfor sier jeg «mine hjemtrakter» når dette bryllupet fant sted 3 mil sør for mitt hjemsted.

Ekstra spennende er det at et fotografi fra dette bryllupet ble premiert med en hederlig omtale i Hedmark og Oppland fotograflaug i slutten av november. En hederlig omtale blir gitt til fotografier som viser noe mer enn hva som er forventet av en profesjonell fotograf. Det må ha noe ekstra.

Bryllupsfotografering på Koppang

Fotografiet er lyssatt med noe så spennende som ledlommelykter, og vi er i en skog rett ved siden av riksvei 3. Det handler ikke alltid om utstyr og lokasjon, men om hvordan du bruker det du har. Vi hadde i underkant av en time på å lage fantastiske bilder denne dagen, og det gjør meg ekstra stolt over at jeg har skapt et bilde godt nok til å bli premiert i en konkurranse for profesjonelle fotografer.

Vil du se flere fotografier fra dagen til Marion og Andreas? Sjekk ut videoen under!
Ps: Om du sitter på jobb mens du leser dette : skru av lyden på maskinen 😉

Legg igjen en kommentar